Παρουσίαση

Έχοντας πολυετή πείρα στον χώρο της μαζικής εστίασης, μιας και οι ιδιοκτήτες βρίσκονται σε αυτόν από το 1974, το εστιατόριο Το Αγκίστρι, έχει δημιουργήσει την δική του ταυτότητα στα νότια προάστια τα τελευταία 22 χρόνια.

Επαγγελματική συνείδηση, ποιότητα, σεβασμός και όμορφο καθαρό περιβάλλον είναι λίγα από τα χαρακτηριστικά που κάνουν την ψαροταβέρνα Το Αγκίστρι στην Γλυφάδα να είναι πρώτη επιλογή για τους λάτρεις των θαλασσινών.

Και πώς να μην είναι άλλωστε όταν οι πελάτες του, επώνυμοι και μη, ξέρουν ότι θα δοκιμάσουν την καλύτερη κακαβιά και θα κληθούν να επιλέξουν μέσα από μία μεγάλη ποικιλία από εκλεκτούς μεζέδες όπως καραβιδόψυχα, αχινοσαλάτα, πετροσωλήνες αχνιστούς, χέλι, γαρίδες σαγανάκι μέχρι βασιλικά καβούρια και καραβίδες ζωντανές.

Αυτό όμως που κάνει Το Αγκίστρι να ξεχωρίζει πραγματικά είναι ο τρόπος με τον οποίο θα σας ψήσουν το φρέσκο ψάρι που επιλέξατε χωρίς βέβαια περιττές προσθήκες και σάλτσες, απλά με τα ζουμιά τους, τη μυρωδιά της θάλασσας, ξέροντας ότι έχει παραληφθεί αυθημερόν από Κάλυμνο, Κύθηρα, Φούρνους Ικαρίας ακόμα και Λήμνο.

Οι λουκουμάδες κατά προτίμηση με παγωτό, ευγενικό κέρασμα του καταστήματος θα τελειώσουν το γεύμα σας με τον καλύτερο τρόπο.

Κριτικές & Σχόλια

Δείτε τα σχόλια και τις κριτικές των πελατών μας:

To Agistri TripAdvisor

To Agistri Ask4food